دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

جمهوری آذربایجان: اظهارات پلوسی تنش در منطقه را تشدید می‌کند

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان امروز در واکنش به اظهارت نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در خصوص به رسمیت نشناختن مرزهای جدید میان باکو و ایروان، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد اظهارات نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مورد مناقشه جمهوری آذربایجان و ارمنستان ذهنی و ناعادلانه است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در واکنش به سخنان پلوسی تاکید کرد این اظهارات نه تنها مفید نیست بلکه تنش را نیز افزایش می‌دهد.
براساس گزارش المیادین، این وزارت خانه در ادامه گفت: اظهارات پلوسی برای تقویت صلح شکننده در منطقه مفید نیست، اما تنش‌ها را تشدید می‌کند.

«نانسی پلوسی» در حال حاضر در بحبوحه تنش‌ها میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان، به ایروان سفر کرده است. پلوسی در بخشی از سخنان در پارلمان ارمنستان با ادعای آنکه حملات باکو به ایروان را محکوم می‌داند و راه‌حل برطرف کردن اختلافات در اقدامات نظامی نیست، گفت: «به حمایت از صلح و دموکراسی در ارمنستان ادامه داده و با تلاش برای تغییر مرز‌های آن مبارزه می کنیم.»

روز گذشته (شنبه) سفارت آمریکا در ایروان اعلام کرد که پلوسی در روز‌های ۱۷ تا ۱۹ سپتامبر با «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان، «آلن سیمونیان» رئیس مجلس ملی، و دیگر مقامات بلندپایه دیدار خواهد کرد تا درباره روابط دوجانبه و وضعیت امنیتی فعلی به دلیل درگیری‌های اخیر در منطقه بحث کنند.

در حال حاضر چندین دهه از درگیری میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه کوهستانی «قره باغ» می‌گذرد. مذاکرات بین دو کشور برای عادی‌سازی روابط میانشان با میانجیگری ترکیه آغاز شده، اما تاکنون به نتیجه نرسیده است.

همچنین این مذاکرات به شدت مورد انتقاد مردم ارمنستان قرار گرفته است. در هفته‌های اخیر نیز چندین بار درگیری و آتش‌بس میان دو طرف اعلام شده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده